Sábado, 28 de Noviembre de 2020

Otras localidades

Desarticulen un grup armat de la màfia marsellesa

Operaven des de la Costa Brava i es dedicaven a introduïr cocaïna sud-americana amagada en conserves de peix

Desarticulen un grup armat de la màfia marsellesa

La Policia Nacional ha desarticulat un grup armat de la màfia marsellesa que operava des de la Costa Brava i que entrava pel port de Barcelona cocaïna sud-americana amagada en llaunes de conserva de peix. Els han enganxat a Tarragona amb 400 quilos de coca i en possessió d'armes de guerra. Hi ha 8 detinguts, 5 d'aquests tenen pendent de complir penes de presó a França.

Les investigacions van començar el novembre de l'any passat després de descobrir que a la Costa Brava s'hi havia instal·lat aquest grup criminal, procedent de França i que estava contactant amb els propietaris d'una empresa que es dedicava al comerç exterior.

Estirant del fil, la policia va descobrir que aquest grup va portar per mar i des de Perú cocaïna amagada en dos contenidors plens de conserves de peix fins al port de Barcelona.

Després la van traslladar a una nau de Tarragona. Allà els van enganxar amb 420 quilos de coca amagada en llaunes de conserva.

Hi ha 8 detinguts, cinc són francesos i tres espanyols, a més, els cinc detinguts de nacionalitat francesa, tenen acumulats i pendents de complir 75 anys de presó a França per tràfic de drogues, blanqueig de diners, per robatoris i per tinença il·lícita d'armes i explosius.


Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?