Martes, 17 de Mayo de 2022

Otras localidades

Oriol Alsina: "El meu segon equip, després del Llagostera, és el Girona"

Reconeix que l'equip està en un moment baix i que tenen molts dubtes a l'hora de fer l'onze inicial. Diu que és urgent guanyar un partit a casa i que, tot i la seva sortida precipitada del Girona, té molt bona relació amb el club de Montilivi.

Alsina. Foto: UE Llagostera

UE Llagostera

El màxim responsable esportiu del Llagostera reconeix que l'equip està en un moment baix i que tenen molts dubtes a l'hora de fer l'onze inicial. Oriol Alsina diu que és urgent guanyar un partit a casa i que els jugadors amb més experiència imposin els seus galons.

En una entrevista a l’Hora Girona, Alsina ha explicat que han de trencar el cercle viciós en el que els han situat les 4 derrotes consecutives a casa; que fa que els rivals surtin a competir amb molta tranquilitat a Palamós i el Llagostera amb molta pressió.

El director esportiu i segon entrenador diu que cal que els jugadors que debuten es convencin que són de la categoria i els veterans i experimentats prenguin les regnes i reconeix que l’equip tècnic té “molts dubtes a l’hora de fer l’onze inicial i això no és bo”.

Oriol Alsina ha reconegut que ja estan rastrejant el mercat per reforçar l'equip a l'hivern. Busquen, sobretot, un jugador de banda esquerra.

A Alsina també se li ha preguntat sobre la seva sortida precipitade del Girona. Ha respost que la seva relació amb el club de Montilivi és molt bona fins al punt que ha declarat que, després del Llagostera, el seu segon equip és el Girona.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?