Sociedad
ESPORTS

Totes els ponen

El Girona va guanyar a Leganés i el Llagostera va derrotar el Tenerife a casa. El Girona torna a ser colíder de Segona i el Llagostera, a punt de la salvació.

El Post | Leganés 1-2 Girona i Llagostera 2-0 Tenerife | Totes els ponen

El Post | Leganés 1-2 Girona i Llagostera 2-0 Tenerife | Totes els ponen

03:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0080420141117113943/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Girona

Cap de setmana perfecte pels dos equips gironins de Segona Divisió. El Girona va tornar a guanyar a domicili (és el millor equip de la categoria jugant de visitant) amb un gol en temps de descompte, capgirant un escenari de partit advers des del minut 14 de la primera meitat.

Pitu, celebrant un dels dos gols d'ahir. Foto: UE Llagostera / UE Llagostera

Sandaza va empatar abans del descans en la primera acció amb cara i ulls de l'equip de Montilvi i a la segona part, en temps de descompte, va marcar un gol molt poc estètic però molt èpic que va servir per sumar els tres punts i tornar a situar l'equip en zona d'ascens directe a Primera. Ara mateix és segon amb 26 punts, els mateixos que el líder, Las Palmas, i el tercer, Valladolid.

El Llagostera va derrotar el Tenerife a Palamós amb dos gols de Pitu Comadevall de falta separats per només 2 minuts. Dues faltes executades des del mateix punt, a la frontal de l'àrea.

Amb aquest triomf, el Llagostera trenca una dinàmica de 4 derrotes seguides a casa. En aquests moments, el conjunt que prepara Lluís Carrillo és a només un punt de la zona de salvació.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00