Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad
CRIM MASCLISTA

A ganivetades

La policia ha detingut un gambià de 55 anys per, presumptament, haver mort la parella, una dona de 32 anys també gambiana. La víctima hauria presentat fins a dues denúncies per maltractament i demanat protecció. La jutgessa no li hauria concedit l'ordre d'allunyament, segons el germà de la dona morta.

Agents de policia amb un testimoni. Foto: ACNACN

Girona

Els Mossos d'Esquadra han detingut una home de 55 anys i de nacionalitat gambiana a Sant Pere Pescador per haver mort a ganivetades la seva parella. La víctima, de 32 anys i també gambiana, vivia en un pis de la Plaça de les Flors; una zona situada a peu de la carretera que va cap a Castelló d'Empúries, als afores de la localitat.

El germà de la víctima diu que fins en dues ocasions ella va denunciar l'agressor i havia demanat protecció, un ordre d'allunyament, que la jutgessa li hauria denegat. El germà també explica que el detingut era un individu perillós que acostumava a dur una navalla a sobre.

Per la seva banda, fonts municipals asseguren que la dona havia denunciat l'home per maltractaments, però que després l'hauria  retirat i la parella seguia vivint junta.

La policia va rebre l’avís d'uns veïns després de la una d'aquest dilluns al migdia i quan van arribar van trobar al presumpte homicida tacat de sang i retingut per alguns familiars. El cadàver de la dona era a dins del pis i presentava signes de violència per arma blanca; l'hauria mort a ganivetades.

La parella tenia tres criatures. La més petita, de mesos, estava amb la mare a dins del pis quan s'hi va presentar l'agressor. La Generalitat s'ha fet càrrec de la custòdia dels fills.

És la primera dona que mor a mans de la seva parella aquest 2014 a comarques de Girona. L'Institut Català de la Dona recorda que hi ha un telèfon, el 900 900 120, per rebre assessorament i demana a les dones que són víctima de maltractaments o al seu entorn més immediat que el facin servir.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00