Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

Tossa prohibeix els comiats de solter

Durant l'agost i la resta de l'any s'haurà de demanar permís a l'Ajuntament

Manifestació contra l'ordenança de civisme de Tossa el 2009 que prohibia, entre d'altres coses, el sexe a la platja / ACN ACN

Girona

Tossa de Mar deixarà de ser el paradís de les festes de comiat de solter sense control. L'Ajuntament les prohibirà durant el mes d'agost. La resta de l'any, qui en vulgui organitzar haurà de demanar autorització municipal. És la manera d'acabar amb colles de joves disfressats i borratxos cridant i cantant pels carrers durant caps de setmana sencers.

Tossa modificarà l'ordenança de civisime per controlar, encara més, els comiats de solter que se celebren en aquest municipi. Tips de crits, borratxera i gimcanes amb proves dins d'un i altre comerç, sobretot a l'estiu quan hi ha molts turistes, l'equip de govern ha decidit prohibir els comiats organitzats durant el mes d'agost i obligar a les empreses que s'hi dediquen a explicar a la policia local què pretenen fer, com i a on, i a obtenir una autorització prèvia municipal per poder-los fer, que serà anual.

Les empreses que ho incompleixin hauran de pagar multes de 200 fins a 600 euros. A part d'això, aprofitant la modficiació de l'ordenança de civisme l'Ajuntament de Tossa també multarà els que vagin amb banyador pel carrer (fins a 200 euros) i als que tinguin negocis al carrer que dificultin la circulació de vehicles i vianants (per exemple les empreses de material de busseig).

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00