Sábado, 26 de Septiembre de 2020

Otras localidades

HORA CAMP DE TARRAGONA

Laia Queralt, Top Model a la Vista

En només un any, la jove montblanquina ha passat de preocupar-se pels estudis a treballar per Francina Models, guanyar el Fresh Faces 2014 i rodar un espot per Coca-Cola

“Vaig fer un anunci per a Lluïsa Vilà, dissenyadora de vestits de núvia de l’Espluga de Francolí. Li vaig agradar tant que es va posar en contacte amb l’agència Francina Models per saber si tenien una model del meu estil”. La resposta de l’agència va ser negativa per a la dissenyadora i positiva per aquesta jove Montblanquina de 16 anys a la qual la van citar per a una entrevista de presa de contacte. “Em van trucar, em van explicar què feien i vaig sortir de l’entrevista amb un contracte per 4 anys”.

Laia Queralt Rubén Suárez

Cara Fresca 2014

“No m’esperava per res del món que guanyés i quan van dir el meu nom va ser flipant”. Així es com es refereix al fet d’haver guanyat el concurs a nivell estatal del Fresh Faces que organitza la mateixa agència per a buscar noves cares que acabin entrant dins l’elit de les Top Models. Va ser el 2 d’octubre al teatre Principal de Barcelona i és una de les moltes noves experiències vertiginoses que esta vivint la Lai com haver gravat un anunci per Coca-Cola que s’emet a Israel o també amb una sessió de fotos a Moscú.

Reconeix que l’edat li va bé perquè tot just comença però també li resulta un impediment per viatjar a altres punts del planeta, com ara als Estats Units, on ja s’han interessat per ella. “És molt bo començar jove però és un impediment si no tens 18 anys perquè has d’estar fins a tres mesos allà”.

El suport

Destaca que a casa seva no només li fan costat sinó que també l’aconsellen que vigili així com també destaca que se sent cuidada per l’agència i que vetllen legalment per ella en tot moment. “Tu ho has de comentar-ho tot amb ells perquè són experts”. També ha volgut parlar dels seus amics i amigues. “Els cercle d’amistats m’anima molt potser són la gent que m’han ajudat a tirar més endavant”.

I cap endavant mira la Laia que somia amb ser una “àngel” de Victoria’s Secret. “Ho veig una mica lluny però “ojalà”.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?