Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 16 de Octubre de 2019

Otras localidades

Un caçador mata d'un tret un veí de Santa Maria de Montmagastrell

S'ha produït en una finca propietat de la víctima inclosa en el vedat de caça. Els Mossos d’Esquadra han detingut l'home de 74 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Just Desvern (Baix Llobregat), com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi.

Imatge de Mossos d´'Esquadra investigant al punt on ha tingut lloc la mort d'un home per un tret, a Santa Maria de Montmagastrell /

Detingut un caçador de 74 anys per matar un home, veí de Santa Maria de Montmagastrell, en un vedat d'aquest nucli de l'Urgell. El caçador veí de Sant Just Desvern, presumptament li hauria disparat un tret amb l'escopeta que duia, desprès d'una discussió per què la finca on estava caçant era propietat de la víctima.

Segons fonts pròximes, la víctima Ramon Ribera, d'uns 50 anys s'hauria desplaçat en moto a la seva finca que pertany al vedat de caça de Santa Maria de Montmagastrell, al veure-hi un grup de caçadors caçant. Caçadors, segons aquestes fonts, que podrien ser aliens al vedat. A un d'ells, podria haver-li recriminat amb la intenció de fer-los fora. En tot cas, la discussió hauria acabat amb un tret mortal que ha rebut la víctima al clatell. I que segons fonts dels Mossos hauria estat intencionat. El mateix grup de caçadors n'ha donat l'avís a la policia cap a les 12.30h. Després de diverses indagacions, els Mossos han detingut l'home, com a presumpte autor del tret per un delicte d'homicidi. La policia ha obert una investigació per esclarir les circumstàncies de la mort

RAMON MIRALLES / Pres. vedat caça: "de vegades ha vingut gent a caçar sense tenir el permís"

 El president del vedat de caça, Ramon Miralles, afirma que de vegades al vedat hi ha anat gent de fora a caçar. “És que aquest vedat abans havia estat lliure, tramitant-se, aleshores ha vingut gent i s’hi han posat a caçar i se’ls hi ha dit: no escolti, és que aquí no pot! Llavors, informant-los han marxat”.

Es dóna la circumstància que a Santa Maria de Montmagastrell, petit nucli agregat a Tàrrega d'una trentena d'habitants, en els darrers anys hi ha hagut molta polèmica pel vedat, entre propietaris de terrenys i gestors de l'ària de caça. Fins al punt d'haver hagut d'arribar als tribunals.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?