Martes, 05 de Diciembre de 2023

Otras localidades

HORA CAMP DE TARRAGONA

I un pas i neu i un pas....

Anna Roig i l'Ombre de ton chien ens proposen un viatge sonor al seu nou treball fet amb sentiments, sensacions i paisatges.

Anna Roig

Jordi Cartañá (CADENA SER)

“Vaig deixar d’estar capficada amb el projecte musical i van anar sorgint noves lletres amb menys històries i més sensacions, sentiments i paisatges”. Anna Roig “d’Anna Roig i l’Ombre de ton chien” que ens presenta el seu nou disc: “Un pas i neu i un pas”. Un treball del que se senten molt orgullosos i que a l’hora de dur-lo al directe no només es manté la qualitat de so sinó que també “compta amb projeccions en una pantalla” per tal d’arrodonir tot allò que es canta.

 “Ja mai més sentiré mal perquè ara ets una cançó” (Ja mai més)

En algunes de les cançons l’Anna ens confessa que ha trobat una manera de curar un dolor convertint-lo en una cançó. Anna s’ha sincerat i ens ha parlat d’un “dolor que pot planar en moltes famílies i que vaig dedicar a algu de la meva família, algú qui no he pogut conèixer i que he volgut convertir-lo en cançó”. D’aquesta manera l’artista troba la seva pedra filosofal particular per transmutar el plom del dolor en l’or de la pau.

Una banda que aquest dissabte dia 28 de febrer presenta el seu nou disc a les 9 de la nit al Teatre Bartrina de Reus.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?