Sociedad
MÓRA D'EBRE

Profanen vuit tombes del cementiri

El vandalisme ha arribat a l’extrem a Móra d’Ebre aquest cap de setmana quan uns brètols van entrar al cementeri municipal per profanar tombes, en total en van obrir fins a vuit.

Imatge d'una tomba profanada del cementiri Móra d'Ebre / Adriana Monclús

Móra d'Ebre

S’espera que demà dilluns els familiars afectats denunciïn els fets i que els Mossos d’Esquadra obrin una investigació.

Els fets van succeir la nit del passat divendres 6 de març quan uns brètols van entrar al cementeri municipal de Móra d’Ebre per profanar fins a vuit tombes. Tot i la magnitud de la bretolada cal remarcar que les restes que reposaven no van patir cap vexació.

El dissabte al matí unes veïnes que visitaven el cementeri van alertar dels fets a la Policia Local, que va informar els Mossos d’Esquadra que es van desplaçar fins al lloc dels fets amb agents de la científica per prendre mostres i poder enxampar els culpables. També hi van acudir el jutge acompanyat de forenses. De manera que el cementeri va romandre tancat al públic durant tot el dissabte.

L’alcalde condemna els fets.

L’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, ha condemnat els fets, en declaracions a Ràdio Móra d’Ebre ha assegurat que és una situació molt desagradable, “és inexplicable que hi pugui haver gent que es diverteixi fent malifetes amb tombes i no pot tenir cap tipus de justificació”. El batlle també nega que les restes que reposaven a les tombes hagin patit cap tipus de vexació, “no hi ha hagut cap tomba que hagi patit cap tipus de vexació ni cap situació més enllà d’una bretolada”.

Primeres denúncies

 S’espera que demà dilluns arribin les primeres denúncies. Fins al moment no s’ha efectuat cap denuncia, tot i que s’espera que demà dilluns alguns dels familiars afectats denunciïn els fets i que els Mossos d’Esquadra obrin una investigació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00