Sociedad
CANDIDATURA SOCIALISTA

Ros fitxa Rodamilans

L'alcalde de Lleida, i candidat del PSC manté Montse Mínguez com a nova mà dreta, després de la destitució de Camps. Fèlix Larrosa, de tres. i, tanca el nucli dur continuïsta amb Mestres, Peris i Parra, després de la incorporació de Xavier Rodamilans que va de 4.

La militància de l’Agrupació local del PSC ha aprovat la candidatura presentada per l’Alcalde i candidat a l’Alcaldia de LleidaFoto cedida pel PSC

Lleida

Àngel Ros ha presentat aquest divendres la llista del PSC per les eleccions municipals amb què vol afrontar el repte de revalidar la majoria absoluta i “arribar als 16 regidors” –davant dels 15 actuals-. Per això s’envolta d’un nucli dur continuïsta amb Montse Mínguez de dos i Fèlix Larrosa de tres “tronc central del govern actual” –en les passades del 2011, Mínguez anava de 7 i Larrosa de 8- i, Sara Mestres de 5 –el mateix lloc que al 2011- Rafel Peris de 6 –que anava de 4 al 2011- i Montse Parra de 7 –anava de 6 en les passades- Tots ells, actuals tinents d’alcaldes en l’equip de govern de la Paeria . Nucli dur, on incorpora el fitxatge del cirurgià Xavier Rodamilans, que va de 4 en aquesta candidatura socialista a les properes municipals.

“Mantenim també part de continuïtat perquè l’actual equip de govern funciona bé i té molta força per tirar endavant el projecte socialista i de progrés per Lleida”, assenyala Ros en un comunicat.

El President de l’Associació de Veïns de Torres de Sanui, Joan Queralt (9), i el president de Balàfia, Toni Baró (11), són les altres cares noves en els primers 15 llocs de la candidatura del PSC respecte la llista de les anteriors municipals.

La candidatura socialista la tanca l'actual diputada al Congrés, i presidenta de la Gestora de l'Agrupació Local del PSC a la ciutat de Lleida, Tere Cunillera.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00