Sociedad
EXPOSICIÓ 'IN&OUT'

Fotografies de passarel·la a l'església de Sant Martí

El lleidatà Xavi Menós retrata amb prop de 160 imatges de desfilades de dissenyadors internacionals com Óscar de la Renta, Carolina Herrera, Delpozo o Valentino.

Imatge de la nau central de l'església de Sant Martí que acull l'exposició fins al proper 11 de maig.(XAVI MENÓS)

L'església romànica de Sant Martí de la ciutat de Lleida torna a acollir una exposició, després de més de set anys, quan va deixar d'exhibir l'art diocesà. Aquests dies s’hi pot veure ‘IN&OUT Instants de moda’ una exposició de fotografies del lleidatà Xavi Menós, resident des de fa nou anys a Nova York i Community Manager de Shakira, Elvira Lindo o Eugenia Silva.

Ha retrat les principals passarel·les internacionals de moda i amb la seves fotografies explica que hi ha darrere una passarel·la o com es preparen les models abans d'una desfilada. Aporta la seva particular visió del món de la moda resseguint el treball dels principals creadors i marques internacionals com són Óscar de la Renta, Delpozo, Carolina Herrera, Alexander Wang, Michael Kors o Valentino.

XAVI MENÓS, fotògraf: 'mostro per primera vegada una feina que estava pensada per a les xarxes'

00:44

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000130696/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

“Mostro per primera vegada una feina que estava pensada per a les xarxes socials, perquè moltes d’aquestes fotos estaven pensades per a Instagram, Twitter o Facebook, i de cop es veuen exposades en un espai romànic” explica Menós. L’exposició es pot visitar fins al proper 11 de maig.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00