Martes, 28 de Marzo de 2023

Otras localidades

EXPOSICIÓ 'IN&OUT'

Fotografies de passarel·la a l'església de Sant Martí

El lleidatà Xavi Menós retrata amb prop de 160 imatges de desfilades de dissenyadors internacionals com Óscar de la Renta, Carolina Herrera, Delpozo o Valentino.

Imatge de la nau central de l'església de Sant Martí que acull l'exposició fins al proper 11 de maig.

Imatge de la nau central de l'església de Sant Martí que acull l'exposició fins al proper 11 de maig. / XAVI MENÓS

L'església romànica de Sant Martí de la ciutat de Lleida torna a acollir una exposició, després de més de set anys, quan va deixar d'exhibir l'art diocesà. Aquests dies s’hi pot veure ‘IN&OUT Instants de moda’ una exposició de fotografies del lleidatà Xavi Menós, resident des de fa nou anys a Nova York i Community Manager de Shakira, Elvira Lindo o Eugenia Silva.

Ha retrat les principals passarel·les internacionals de moda i amb la seves fotografies explica que hi ha darrere una passarel·la o com es preparen les models abans d'una desfilada. Aporta la seva particular visió del món de la moda resseguint el treball dels principals creadors i marques internacionals com són Óscar de la Renta, Delpozo, Carolina Herrera, Alexander Wang, Michael Kors o Valentino.

XAVI MENÓS / Fotògraf: 'mostro per primera vegada una feina que estava pensada per a les xarxes' / RÀDIO LLEIDA

“Mostro per primera vegada una feina que estava pensada per a les xarxes socials, perquè moltes d’aquestes fotos estaven pensades per a Instagram, Twitter o Facebook, i de cop es veuen exposades en un espai romànic” explica Menós. L’exposició es pot visitar fins al proper 11 de maig.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?