Sociedad
HORA CAMP DE TARRAGONA

Reus, Londres, Dansa Contemporània

Anna Borràs passa pels nostres estudis unes hores abans que se’n vagi a un concurs de dansa contemporània a Almeria.

Anna Borràs:'“El que vull jo és interpretar una emoció'.

Anna Borràs:'“El que vull jo és interpretar una emoció'.

12:06

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000081789/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

“El que vull jo és interpretar una emoció i el que ells (el públic) siguin lliures d’interpretar el que ells hi vegin”. Anna Borràs , ballarina especialitzada en contemporani. Aquesta setmana se’n va cap a Níjar Almeria per disputar el II Certamen Mujer Contemporània i on Borràs és una de les tres finalistes, fet que ja li assegura un premi dins el concurs.

La coreografia que hi presenta es diu “SIQ. Tot el sentiment del que significa la coreografia que estic preparant vaig treure bastantes lletres i i vaig ajuntar unes altres i va sortir aquest nom. ”

Sobre la metodologia de treball de l’Anna ens ha descobert que el que li agrada és “treballar sense música… a partir d’un sentiment o d’una historia i transmetre-la a una audiència” .

Durant l’entrevista també ens ha fet una masterclass sobre amb quina actitud ens hem d’acostar a la dansa contemporània, la de “deixar-nos fluir” i ho ha arrodonit dient que “El contemporani no té uns passos concrets com la dansa clàssica i es molt lliure, bàsicament partim d’una improvisació o d’un sentiment “.

També hem tingut temps per saber que Borràs està submergida en la preparació de la nova creació del solo “Cairo”, de la mà del reconegut coreògraf Jorge Crecis, SQx Danza de Madrid/Londres que tindrà la seva world prémière el proper 19 de Setembre al The Rich Mix Theatre a Londres .

Un bon manyoc de projectes d’aquesta reusenca que va començar a ballar quan era molt petita com a activitat extraescolar, de la mà de la seva germana, i que als 12 anys al Centre de Lectura, es va deixar seduir per la dansa que l’ha dut fins a Londres, la contemporània.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00