Lunes, 08 de Marzo de 2021

Otras localidades

HOY POR HOY | 8-M HOY POR HOY | 8-M Sigue el programa especial de Àngels Barceló desde el Hospital Gregorio Marañón en homenaje a todas las sanitarias

Fem un any de Llavor

El programa que la Cadena SER dedica a l’agroalimentació de la Comunitat compleix un any i ho celebra parlant del present i futur del sector amb els seus principals interlocutors

Fem un any de Llavor

La Llavor, el programa que la Cadena SER dedica al sector agroalimentari, compleix un any i ho celebra amb els seus principals protagonistes per debatre sobre la situació actual i els reptes de futur.

Els responsables de les organitzacions agràries han coincidit en criticar els pressupostos de la Generalitat per a 2016, els consideren insuficients, encara que també han apuntat la necessitat de portar a terme d’una vegada per totes mesures que no necessiten inversió econòmica, però que serien molts útils per millorar la renda dels productors.

Cristóbal Aguado, president d’AVA, assenyala directament l’abús i desequilibri de la cadena alimentària. Un discurs similar al del secretari general de La Unió de Llauradors, Ramon Mampel, que demane que les ajudes europees vagen directament als professionals, posar en marxa la llei de cooperatives per fer-les més grans i articular per fi una llei de la cadena alimentària justa.

Per la seua banda, el president de Cooperatives Agroalimentàries de la Comunitat Valenciana, Cirilo Arnandis, demana exempcions fiscals per a joves agricultors mentre que el secretari autonòmic d’agricultura, Francisco Rodríguez Mulero, ha destacat que tots els agents implicar en el sector estan per primera vegada d’acrod en la necessitat de fer una reforma estructural.

Tots quatre coincideixen que cal posar-se mans a l’obra per aconseguir empreses agràries viables i agricultores professionals que obtinguen rendibilitat de les seues produccions.

Confiem que a poc a poc s’aconseguisquen tots estos objectius i poder contar-ho a La Llavor. Gràcies per escoltar-nos!

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?