Sociedad
ENOLOGIA

Premien un cava Adernats, de Nulles, com el millor del món

El Cava Adernats XC de la Vinícola de Nulles considerat el millor cava del món segons la revista 50 Great Cavas. És un cava Gran Reserva 100% Xarel·lo, una varietat tradicional del territori.

Celler modernista de Nulles / adernats.cat CEDIDA

Nulles

Per tercer any consecutiu, els caves Adernats es situen al capdamunt de la classificació d'aquesta publicació especialitzada en el món del vi. Aquesta però, és la primera vegada que el Cava Adernats XC de la Vinícola de Nulles aconsegueix la primera posició en la innovadora publicació 50 Great Cavas.

El Cava Adernats XC

Va ser creat l'any 2007 per commemorar les 90 veremes del celler modernista de Cèsar Martinell a Nulles. És un cava Gran Reserva 100% amb un temps mínim d'envelliment de dos anys i mig. Es diferencia d'altres caves clàssics amb un subtil i atractiu torrat de fusta que li aportar un agradable frescor i llarga persistència en boca. El cava ja ha estat reconegut en d'altres edicions de la mateixa revista o en guardons com el prestigiós Bacchus d'Or a nivell estatal.

50 Great Cavas

La publicació, una de les més esperades dins el món del vi, es va crear l'any 2011 i l'edita Wine Pleasure. Abans de la seva edició, era difícil reunir en un únic recull el reconeixement i informació dels vins escumosos d'arreu de l'Estat. Els productes són seleccionats per enòlegs experimentats i exigents. Per assegurar que el procés de degustació ha estat just i honest, els vins escumosos es van classificar i tastar d'acord a la tipologia (sucres) i els mesos d'envelliment.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00