Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 12 de Mayo de 2021

Otras localidades

El Club Bàsquet Girona, a la llista de morosos d'Hisenda

La llista de morosos que ha fet pública el Ministeri d'Hisenda inclou noms com el del Club Bàsquet Girona amb un deute de 10,12 milions d'euros i el nom d'Akasvayu amb un deute de 16,4 milions. Hi ha altres noms com el de Dani Pedrosa i d'altres empreses catalanes, la majoria constructores i immobiliàries

De les empreses amb un deute més elevat a Catalunya destaca la promotra de terrenys Sacresa que deu més de 22 milions d'euros a Hisenda.

El motorista Dani Pedrosa deu gairebé 8 milions d'euros, l'antiga Unió Esportiva Lleida més d'11, el Club Bàsquet Girona 10,2 i el Joventut 3 i mig.

També hi ha altres empreses conegudes, com la fallida promotora Akasvayu, el grup immobiliari que va ser accionista del Club Bàsquet Girona, que deu 16,4 milions d'euros.

A la llista hi apareixen altres empreses com Grand Tibidabo, la productora cinematogràfica Lauren Film o l'Hospital General de Catalunya.

Entre els catalans il·lustres morosos destaquen l'exjutge Lluís Pascual Estevill, amb un deute de més de 5 milions amb Hisenda.

És el primer cop que es publica una llista d'aquest tipus, que identifica amb noms i cognoms els morosos i fixa el seu deute. Hisenda s'ha compromès a despenjar en un termini màxim de tres mesos la llista de la xarxa i farà que no sigui indexable pels cercadors d'internet.

S'ha publicat per complir amb la nova llei tributària i busca augmentar la recaptació. El Ministeri va enviar una carta a principis de novembre als inclosos a la llista per informar-los i poder corregir errors.

En total, hi ha 5.000 morosos a tot l'estat espanyol, el problema és que 4 de cada 10 són empreses en fallida.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?