Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 12 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Escola d'Actors

L'11 de gener obre portes a Reus un centre especialitzat en la formació d'actors que posa èmfasi en la preparació davant la càmera.

Maite Buenafuente directora de Buenafuente's Actors. / ()


"Avui en dia es busca l'actor polifacètic, que canti, que balli...", Maite Buenafuente directora de Buenafuente’s Actors un espai que obre portes el 8 de gener i que neix com a resultat de l’experiència de la seva directora primer com actriu i, després, com a directora de càsting i els últims anys docent de diverses escoles de formació en art dramàtic de Barcelona, Madrid i Málaga.

Al centre , la Maite vol posar molt d’èmfasi en la preparació de l’actor quan s’ha de posar davant d’una càmera. “L’actor es forma en teatre i en interpretació però molt sovint manca aquesta rama... es molt importants que se sàpiguen estar davant d’una càmera o bé fer un càsting correctament”. No cal que ho domini tot però també és bo que l’actor sàpiga cantar, ballar, com més complet sigui millor.

En la era de la imatge en la que vivim immersos, Maite considera que és fonamental que l’actor sàpiga com col·locar-se i desenvolupar-se davant d’una càmera.

Bisturí o arruges?

“No t’operis”. Cada vegada hi ha més gent operada fins al punt que els directors de càsting ja tenen un muntet de currículums a banda, el de “els operats”. Els càstings volen gent de totes les edats i “una senyora de 50 anys ha de tenir arrugues”. Precisament, la formació passa també per com preparar-se per a un càsting. Buenafuente n’ha fet un llibre el Ya te llamaremos en el que ja parlava sobre què s’ha de tenir en compte i amb quina actitud i preparació s’ha de fer cap a un càsting.

El Sènior a l’alça

A tot arreu a la publicitat el perfil sènior està molt sol·licitat i “a casa nostra també els formem” . D’aquí que es fa la crida a la gent gran també. “Que ningú pensi que no té edat per a fer d’actor”.

Qui s’animi té més informació a:

http://buenafuentesactors.es/

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?