Hoy por Hoy Reus
Actualidad
HORA CAMP DE TARRAGONA

The Krav Maga

Els guanyadors del DOTarragona'15 ens presenten el seu primer disc i un mes de Gener farcit de cites.

Primer Disc de The Krav Mag / Jordi Cartañá (Cadena SER)

Albert Besora: 'Els grups on han de destacar és en directe per aconseguir la gent que te vingui a escoltar'.

14:16

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000030143/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

Albert Besora: "Els grups on han de destacar és en directe per aconseguir la gent que te vingui a escoltar". Albert Basora, guitarra i veu del grup The Krav Maga. Juntament amb en Marc Gandío, guitarra, ja d’entrada ens hem espolsat de sobre la pregunta sobre el nom del grup. “No hi ha cap història amagada, no sabíem com dir-nos èr un dia el vaig escoltar a la tele amb accent sud-americà i va agradar”. Una banda que amb el nom ja promet sorpresa i varietat. “No ens agrada gaire posar-nos etiquetes però fem rock” i a partir d’aquí, explica el Marc que van passant per diversos estils. No hem parlat d’influències però sí de cites al calendari com la presentació del disc aquest divendres a una recent tenda de discos a Reus, un concert a la Sala Zero dissabte 16 de gener i la presentació d’ Arché, el seu primer disc, a Cal Massó de Reus.

Albert Basora i Marc Grandío

Albert Basora i Marc Grandío / Jordi Cartañá

Un disc que van gravar en 3 dies i van mesclar en 2 . “Ara tenim una carta de presentació que et permet ensenyar el que fas”. Van viatjar fins a Puerto de Santa Maria , on el productor Paco Loco és un productor de referència dels grups índies a l’estat Espanyol per la seva capacitat de gravar amb gran qualitat i ràpid. “Ara fa 2 anys em dius que gravaríem un disc així en 2 dies estaríem orgullosos”. Un disc que van tocar tot junts. I si en una cosa destaquen és en el directe perquè s’han endut per endavant el D.O. Tarragona 2015 i el Vinebre Sona 2014.

Ens veiem a Cal Massó...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00