Viernes, 01 de Julio de 2022

Otras localidades

Així serà el nou Camp Nou

El Barça ha publicat el projecte guanyador per a la reforma de l'estadi de l'equip culer

Vista Nocturna Nuevo Camp Nou

Vista Nocturna Nuevo Camp Nou / FC Barcelona

El FC Barcelona ha comunicat quin projecte és el guanyador del concurs arquitectònic del Nou Camp Nou. El jurat encarregat de prendre la decisió s'ha decantat per unanimitat la proposta de l'equip Nikken Sekkei + Joan Pascual i Ramon Ausió Arquitectes com a guanyadora del concurs arquitectònic del Nou Camp Nou.

En un comunicat, el Barça afirma que la proposta de l'equip Nikken Sekkei + Pascual i Ausió destaca per ser "oberta, elegant, serena, intemporal, mediterrània i democràtica. Descompon i tracta amb enginy la gran altura i amplitud fruit de la necessària ampliació de la instal·lació".

Així mateix posa en valor "la relació amb l'entorn, donant profunditat, generant ombres i fent que els socis siguin els protagonistes de la façana i participin de l'espai lliure en tot moment. La proposta presenta una subtil i molt estudiada intervenció en l'entorn per facilitar la circulació i aconseguir diversitat d'usos urbans al Campus Barça, i garanteix una construcció clara i segura", explica l'equip català en un comunicat publicat a la seva pàgina web.

Detall de la façana

El FC Barcelona comunica que el Jurat de l'Espai Barça ha escollit per unanimitat la proposta de l'equip Nikken Sekkei + Joan Pascual i Ramon Ausió Arquitectes com a guanyadora del concurs arquitectònic del Nou Camp Nou.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?