Vídeo

LA ESPAÑA DESPOBLADA Jóvenes emprendedores luchan por mantener vivo Artenara (Gran Canaria)

Sociedad
AUTORS DE TARRAGONA

Teresa Domingo

El Jardí de les Delícies dóna a conèixer alguns dels noms i les obres més rellevants de la prosa i la poesia tarragonines. La iniciativa dels mini-entrepans literaris és d'Expressa-t en col•laboració amb la Cadena SER.

Tarragona

Teresa Domingo Català (Tarragona, 1967). És llicenciada en Ciències Polítiques i en Sociologia per la Universitat Complutense de Madrid. Poeta i dramaturga, ha obtingut diversos guardons literaris, entre els quals destaquen el Premi Nacional de Poesia José Zorrilla, (Valladolid, 2006), la Menció de l'Editorial Hespèrides, (La Plata, Argentina, 2006), la Selecció al Concurs Internacional de Poesia de Viña del Mar (Xile, maig de 2007) i el 3r Premi de Conte del Concurs Interdisciplinari d'Art de la revista argentina el Caliu (Buenos Aires, desembre de 2007).

També va quedar finalista al 7è Concurs de Poesia del diari La Vanguardia (maig de 2008) i al de Poesia Germans Argensola (any 2008). El seu poemari "Loliloquios" ha donat lloc a nombroses representacions teatrals a la demarcació de Tarragona. La seva obra de teatre breu "Al divan" ha estat representada per la companyia de Salvador Hurtado a Las Parras, (Mèxic) l'any 2007.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00