Última hora

CASO PAREJA DE AYUSO La pareja de Ayuso propuso a la Agencia Tributaria asumir 8 meses de cárcel y 525.000 euros para evitar el juicio por fraude fiscal y falsedad documental

Sociedad
JOCS MEDITERRANIS

L'1 de juny comencen les obres del Palau d'Esports dels Jocs de Tarragona 2017

El Palau d'Esports es construirà en tres fases. S'obriran uns nous concursos i no es permetrà que les empreses es puguin fer enrere un cop adjudicat el concurs.

Imatge del futur Palau d'Esports de Tarragona 2017 / Marta Bonillo

Tarragona

El Consell de Govern de la Generalitat aprova aquest dimarts el nou procés de licitació de les obres del Palau d'Esports dels Jocs Mediterranis del 2017. Un equipament clau per l'esdeveniment esportiu i que encara no està ni licitat. De fet, segons ha pogut saber SER Tarragona, està previst que les obres es licitin a finals d'aquest mes d'abril i l'1 de juny es comencin les obres.

Més inversió de la Generalitat

El nou procés de licitació, que s’obrirà properament, contempla desglossar l’execució de les obres en tres fases diferents: obra civil, arquitectura i instal·lacions. El Govern ha acordat ampliar el pressupost de l’encàrrec efectuat a Infraestructures.cat d’execució de les obres de construcció del Palau, que passa de 12.403.395 euros a 14.700.00 euros.

No es poden fer enrere

De nou s'obriran els concursos i no es permetrà que les empreses es puguin fer enrere un cop adjudicades les obres. Una qüestió que s'ha treballat molt a fons perquè la Generalitat, encarregada de tirar endavant les obres, no vol que torni a passar com fins ara, ja que dues empreses s'han fet enrere un cop adjudicades les obres.

L'alcalde de Tarragona no ha volgut fer valoracions sobre aquest procés d'adjudicació i licitació de les obres però es mostra convençut que el calendari es complirà i el Palau estarà enllestit a temps.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00