Sociedad
TARRAGONA

Un concurs de models XL amb denominació d’origen tarragonina

Una iniciativa del territori ha voltat per tot l’Estat buscant a la millor candidata amb corbes per desfilar per la passarel·la.

Una passarel·la amb corbes

Una passarel·la amb corbes

08:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000090658/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

“Alguna cosa està canviant”. L’objectiu del projecte de Modelos XL és que evidenciar que les corbes són saludables i estan de moda i acabar amb la dictadura de la talla 36 a les passarel·les.

Els responsables del concurs als estudis de SER Tarragona. / Eva Hidalgo

Els tarragonins Juanjo Gago i Javier Bové han impulsat el primer concurs estatal de models XL. S’han fet càstings presencials per tot l’Estat Espanyol en els que hi ha participat més de 800 noies. Aquest dijous es fa el darrer a Tarragona, i la final serà el proper juliol a Barcelona. La majoria d’elles era la primera vegada que es presentaven per desfilar.

La lluita amb les marques de roba perquè facin peces de roba més enllà de la talla 42 continua sent una de les grans assignatures pendents. Tot i així, el responsable de comunicació, Pep Martí, espera que les botigues acabin ampliant el ventall: “el moviment curvy ha vingut per quedar-se i no hauria de ser només un símbol”.

Internet i les xarxes socials han contribuït a fomentar la bellesa de les corbes, i de fet algunes de les blocaires més actives en aquest sentit han fet de prescriptores del concurs.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00