Sociedad
TARRAGONA

El jutge envia a la presó el lladre acusat de matar una dona a Tarragona

El jutge ha decretat presó provisional comunicada i sense fiança pel lladre detingut per presumptament haver matat una dona a Tarragona el passat dijous després d’assaltar-la.

Quatre agents dels Mossos d'Esquadra amb el detingut, amb la cara tapada amb una jaqueta divendres. / Roger Segura ACN

Tarragona

Aquest diumenge al matí el detingut per haver matat una dona a Tarragona al carrer Fra Antoni Cardona i Grau ha passat a disposició judicial. Els Mossos d’Esquadra el van detenir poques hores després d’haver comès el crim al carrer Sant Antoni Maria Claret, prop del seu domicili. Un domicili que precisament va ser escorcollat per la policia catalana l’endemà dels fets.

Segons fonts consultades per aquesta emissora l’escorcoll va ser clau per acabar de recollir indicis contra l’acusat. Tot i que no es van trobar joies ni efectes personals de cap de les víctimes que prèviament hauria assaltat, s’haurien trobat peces de roba amb restes de sang d’altres dones que hauria assaltat els dies abans. Un altre dels indicis que posa de manifest la relació d’aquest home amb el crim, és la sang que s’ha trobat a l’ascensor on es va produir l’agressió. Tot i que encara s’estan analitzant als laboratoris, tot apunta que es podria tractar de sang de l’individu que hauria forcejat amb la víctima abans d’escanyar-la i acabar amb la seva vida.

El jutge del jutjat d’instrucció número 3 de Tarragona, el que està de guàrdia aquest cap de setmana, ha acordat presó provisional comunicada i sense fiança per un delicte d’homicidi. L’individu, de 38 anys, veí de Tarragona ja compta amb diversos antecedents policials per robatoris amb violència. De fet, segons fonts properes a la investigació, una de les víctimes, una dona de 80 anys, va rebre més d’una quinzena de punts de sutura per una presumpta agressió d’aquest home.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00