Martes, 26 de Enero de 2021

Otras localidades

COOPERATIVA CAMBRILS

Els afectats reclamen celeritat per recuperar els seus estalvis

La Plataforma d'Afectats per la fallida de la secció de crèdit de la Cooperativa de Cambrils reclamen que s'agilitzin les gestions perquè els més de 1.500 impositors puguin recuperar el 40% dels seus estalvis.

Afectats per la fallida de la secció de crèdit de la Cooperativa al plenari municipa

Afectats per la fallida de la secció de crèdit de la Cooperativa al plenari municipa / Marta Bonillo

En un comunicat, la plataforma d'afectats ha volgut enviar "un missatge d'emergència" tant al consell rector de la Cooperativa així com a la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i la Generalitat perquè tothom "es posi les piles" perquè els afectats puguin recuperar part dels seus diners.

Fa un mes, el jutge va avalar el pla de refinançament que ha evitat que la Cooperativa de Cambrils entrés en concurs de creditors. Un pla que contempla la recuperació del 40% dels estalvis dels 1.500 afectats a curt termini. Unes persones que reclamen celeritat a les administracions i institucions públiques que van anunciar el seu suport a l'entitat i als seus afectats un cop es superés la situació de pre concurs.

Per tot plegat reclamen que s'accelerin les gestions per tal que el pagament es pugui fer al llarg de les properes setmanes. Asseguren de fet, que l'afectació a les "economies domèstiques dels més de 1.500 afectats persisteixen, i allargar la situació és fer patir la gent innecessàriament".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?