Martes, 26 de Enero de 2021

Otras localidades

TARRAGONA

El Concurs de Focs Artificials es celebrarà del 29 de juny al 2 de juliol

El 26è Concurs Internacional de Focs Ciutat de Tarragona es celebrarà del 29 de juny al 2 de juliol. Una pirotècnia gallega serà l'encarregada d'obrir el festival mentre que una xinesa el clourà.

Aquest 2016 s'han presentat 18 empreses pirotècnies, una onzena d'estatals i set d'estrangeres. Una comissió tècnica s'ha encarregat de triar quatre empreses que participaran en l'edició d'enguany, que manté el seu format de quatre dies i descarta ampliar-ho a cinc o sis dies tal i com es feia anys abans. Des de l'Ajuntament, la regidora de cultura, Begoña Floría, assegura que aquest és el format idoni i considera que ja està consolidat per tal de mantenir-lo.

Des del dijous 29 de juny fins el 2 de juliol, com sempre, a les 22:30h es farà el concurs a la punta de la platja del miracle. Aquest dijous s'ha celebrat el sorteig que per establir l'ordre de participació. La primera serà Xaraiva (Ourense), la segona serà Valecea (Àlava), mentre que la tercera serà la Pirotècnia Valenciana i la darrera serà la xinesa Firevision Internacional.

El pressupost d'aquest festival és de 100.000 euros. El primer premi consisteix en l'adjudicació dels espectacles públics de focs artificials durant les Festes de Santa Tecla d'enguany per valor de 26.000 euros.

En la presentació del concurs també s'ha donat a conèixer el cartell, enguany del jove dissenyador de l'Escola d'Art i Disseny Luis Alberto Sancho Benedí.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?