Martes, 26 de Enero de 2021

Otras localidades

REUS PARLA

Èxit absolut en el primer fòrum ciutadà

Ple en la primera edició dels Reus Parla. Més d'un centenar de persones han assistit en el primer fòrum ciutadà organitzat a la sala Santa Llúcia.

La sala Santa Llúcia en la primera edició del Reus Parla

La sala Santa Llúcia en la primera edició del Reus Parla / Marta Bonillo

Bones sensacions en la primera edició del fòrum ciutadà organitzat per Canal Reus i Ràdio Reus. Els reusencs que hi han participat s'han mostrat satisfets de la iniciativa assegurant que és un "símptoma de democràcia" ja que tot plegat enriqueix el debat ciutadà entre els polítics i la gent del carrer.

Entre les temàtiques que han despertat més interès entre els reusencs han estat l'habitatge, la seguretat ciutadana i també la cultura. De fet, en aquest sentit des del públic s'ha apuntat que aquests temes es podrien plantejar de manera monogràfica.

Retrets als polítics

Tot i que la majoria d'assistents han coincidit en remarcar que es tracta d'una bona iniciativa, alguns d'ells consideren que tot plegat ha acabat sent un debat entre els polítics enlloc d'un debat entre els representants dels grups municipals i els ciutadans. De fet, algunes de les persones que han formulat preguntes han assegurat que no han contestat les seves preguntes directament ja que els polítics els han donat evasives. En aquest sentit, desitgen més edicions del Reus Parla, per poder polir aquests detalls.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?