Martes, 26 de Enero de 2021

Otras localidades

TGN 2017

El Rei, Felip VI, reitera el compromís de l'Estat amb els Jocs Mediterranis de 2017

Felip VI ha visitat el Centre de Convencions de Port Aventura on ha clausurat la reunió executiva dels Comitès Olímpics Europeus. Tot plegat després de la presentació de la mascota dels Jocs al teatre Tarragona.

Membres dels Comitès Olímpics Europeus al Centre de Convencions de Port Aventura.

Membres dels Comitès Olímpics Europeus al Centre de Convencions de Port Aventura. / Marta Bonillo

Aquest migdia el Rei Felip VI ha fet el discurs de clausura del Comitè Executiu dels Comitès Olímpics Europeus. Una trobada anual que enguany s'ha celebrat a Tarragona i on els secretaris generals i els caps de missió dels comitès olímpics europeus es trobaran pocs mesos abans dels Jocs Olímpics de Río.

El monarca ha reiterat el compromís de l'Estat amb els Jocs Mediterranis de 2017. Felip VI ha assegurat que els Jocs "seran una oportunitat per posar de relleu la necessitat d’impulsar la pau i el diàleg, en una regió que ha de ser el punt de trobada i de solidaritat entre pobles, països i sobretot entre persones de totes les cultures".

El compromís però, han estat només paraules i no xifres. El Rei de nou, no ha anunciat cap xifra sobre la inversió de l'Estat als Jocs. A hores d'ara, quan falta poc més d'un any pels Jocs, de moment, l'Estat només s'ha compromès a posar 3'5 milions d'euros dels 15 que havia anunciat inicialment.

 

Plantada política

 Gran part de l'oposició de l'Ajuntament de Tarragona ha plantat al Rei en la seva segona visita a la ciutat. CDC, ICV-EUia, ERC i la CUP han decidit no assistir a la presentació de la mascota al Teatre Tarragona. Tot plegat perquè, tal i com ha passat, el Rei, màxim representant de l'Estat, no ha anunciat cap xifra d'inversió en els Jocs.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?