Lunes, 25 de Enero de 2021

Otras localidades

EN DIRECTO EN DIRECTO Sigue la rueda de prensa de Fernando Simón
INFRAESTRUCTURES

Clam unànime pel Corredor Mediterrani

Puigdemont reclama al govern central que escolti la veu d'Europa i el consens social i econòmic pel Corredor del Mediterrani. El president alerta que tot plegat va molt endarrerit.

Foto de família dels 120 assistents a la reunió de la Taula Estratègica del corredor mediterrani, encapçalats pel president Puigdemont, el 25 de maig del 2016

Foto de família dels 120 assistents a la reunió de la Taula Estratègica del corredor mediterrani, encapçalats pel president Puigdemont, el 25 de maig del 2016 / Mateos P. (ACN)

En la primera convocatòria de la Taula Estratègica del Corredor, el president català Carles Puigdemont ha avisat que ara és el moment d'unir forces perquè el Corredor del Mediterrani sigui una realitat.

Un dels primers objectius de la Taula Estratègica del Corredor del Mediterrani és que el nou govern espanyol que surti de les eleccions del 26-J accepti, d'acord amb Catalunya, el nomenament d'un coordinador tècnic independent i reconegut professionalment que s'encarregui de fer els seguiment exhaustiu del projecte de construcció de la xarxa del Corredor. Una opció que l'actual ministra de Foment, Ana Pastor, no veu amb bons ulls.

D'altra banda està previst que es faci una reunió de la Taula conjunta amb el País Valencià que tindrà lloc a València.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?