Viernes, 30 de Septiembre de 2022

Otras localidades

AEQT

Kepa Díaz de Mendibil, director de Dow Chemical Tarragona, nou president

El president de l'Associació Empresarial Química de Tarragona, Jesús Loma-Ossorio deixarà el seu càrrec el proper 1 de juny quan també serà el seu darrer dia com a director de l'empresa Covestro a Espanya.

Kepa Díaz de Mendibil, nou director de l'AEQ i director de Dow Chemical Tarragona

Kepa Díaz de Mendibil, nou director de l'AEQ i director de Dow Chemical Tarragona / AEQT (Cedida)

Aquest dimecres l'Associació Empresarial Química de Tarragona, l'AEQT, canvia la seva direcció. Jesús Loma-Ossorio deixarà el seu càrrec a mans del vicepresident de més antiguitat, Kepa Díaz de Mendibil. L'actual director de Dow Chemical Tarragona assumirà la direcció el proper dijous, un cop hagi assumit el càrrec, el nou president, amb la junta directiva, posarà en marxa els tràmits necessaris per determinar qüestions relacionades amb la gestió i les estratègies que ha de seguir en un futur l'associació empresarial.

Kepa Díaz de Mendibil és actual Director de Dow Chemical a Tarragona i Director d'Operacions de Dow Ibérica. Es va incorporar a la multinacional l'any 1988. A partir de llavors va començar a assumir tasques dins l'empresa a Itàlia, Egipte, Turquia i la Índia. Va ser l'any 2008 quan va tornar a Tarragona com a Líder de Producció del Cracker d'Etilè. Actualment a més també forma part dels consells d'administració del CAT (Consorci d'Aigües de Tarragona) i d'AITASA (Aguas Industriales de Tarragona SA).

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?