Lunes, 03 de Octubre de 2022

Otras localidades

TGN 2017

Ballesteros fa una crida a la calma i diu que "els Jocs Mediterranis no perillen"

Víctor Sánchez, del COE, diu que els Jocs estan en perill per la inestabilitat política i econòmica actual. Ballesteros fa una crida a la calma assegurant que els Jocs continuen endavant.

Primer pla de l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, amb gest pensatiu abans de l'inici de la roda de premsa sobre els Jocs Mediterranis.

Primer pla de l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, amb gest pensatiu abans de l'inici de la roda de premsa sobre els Jocs Mediterranis. / Segura, Roger (ACN)

Després de les dures i contundents declaracions del número 2 del Comitè Olímpic Espanyol en les que es posava en dubte la viabilitat dels Jocs del Mediterrani, l'alcalde de Tarragona i president dels Jocs, Josep Fèlix Ballesteros, ha volgut donar un missatge de tranquil·litat assegurant que tot plegat s'ho prenen com un toc d'atenció. El batlle ha dit t que no té cap mena de dubte que els jocs no perillen i que continuen endavant.

D'altra banda, el batlle ha admès que el ritme de captació de patrocinis no és l'esperat i ha lamentat que constantment "hem d'estar apagant focs" en relació als Jocs del Mediterrani. El batlle ha reconegut però, que si els 9 milions d'euros que falten del pressupost operatiu no arribessin abans de la tardor - una qüestió que no es plantegen- els Jocs estarien en perill. De fet, l'alcalde i president dels Jocs, va més enllà, i es mostra totalment convençut que a finals de juliol aquests diners arribaran. 

Crida a la calma

Mentre que el número dos del COE, Víctor Sánchez, ha assegurat que la manca de finançament, 9 milions d'euros del pressupost operatiu, i la inestabilitat política del govern central, posen en perill els Jocs de Tarragona 2017, el president del COE, ha admès que hi ha certes qüestions que els preocupen però no posen en dubte que el certamen esportiu es dugui a terme.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?