Espècies ProtegidesEspècies Protegides
Sociedad

Guanya un cap de setmana a Lleida amb Espècies Protegides

Participa al concurs per anar a fer esports d'aventura a Lleida amb l'equip del programa

Ara Lleida

Barcelona

Vine amb l'equip d'Espècies Protegides a passar un cap de setmana a Lleida i a fer esports d'aventura!

Sí, sí! El cap de setmana de l'11 i el 12 de juny sortim de la ràdio i marxem de finde amb els oients. Això és el que sortegem: UNA NIT D'ALLOTJAMENT PER A 2 PERSONES + ESMORZAR + DUES ACTIVITATS DE TURISME ACTIU, una d'elles ràfting. Tot gràcies al Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Ara Lleida. (Hi haurà 2 GUANYADORS, que podran venir amb acompanyant)

Participa!

1. Segueix Espècies Protegides a Facebook

2. Envia'ns una FOTOGRAFIA teva simulant un ESPORT D'AVENTURA! Fes-ho a través de la pàgina de Facebook del programa, per missatge privat. Hi pots aparèixer sol o amb la persona amb qui compartiràs el premi. (Adjunta: NOM I COGNOMS + TELÈFON + FOTOGRAFIA) Només es pot participar amb una fotografia.

Termini de participació:

Ens podreu enviar les fotografies finsel pròxim dilluns, 6 de juny, a les 15:00h. Serà llavors quan pengem en aquest Facebook totes les fotografies de tots els participants per escollir els guanyadors/es.

Guanyadors:

Les DUES FOTOGRAFIES amb més likes (m'agrada) seran les guanyadores del premi. Direm els guanyadors el PRÒXIM DIMARTS, 7 de juny, a les 12:00h, durant el programa en directe.

Una pista: per aconseguir més likes, quan pengem la vostra fotografia aquest divendres, etiqueteu-vos, i demaneu als vostres amics que us regalin un m'agrada! Tindreu tot el pròxim cap de setmana perquè us votin!

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00