Miércoles, 05 de Octubre de 2022

Otras localidades

TARRAGONA

Repsol treballa per minimitzar el fum que generen les torxes d'emergència

Tot i que des de l'empresa mantenen que no hi va haver risc mediambiental i que els valors de la contaminació de l'aire no es van veure alterats per les denses fumeres que van durar dos dies, treballaran per reduir l’ “impacte visual" del fum.

Columnes de fum a Repsol el passat 23 de maig

Columnes de fum a Repsol el passat 23 de maig / ACN

Repsol ha anunciat que començarà a elaborar un pla per tal de minimitzar les emissions de fum des de la torxa d'emergència, unes emissions "inevitables" sempre que s'activa aquest element del Complex Industrial tarragoní.

Tot plegat arriba després que el dilluns 23 de maig s'activessin les torxes de seguretat de Repsol provocant una densa fumera negra visible des de diversos punts de les comarques del Camp de Tarragona. Des de l'empresa continuen mantenint que el dens fum negre no va afectar al mediambient ja que els nivells de contaminació de l'aire no es van veure alterats, es comprometen a minimitzar el que ells consideren un simple "impacte visual".

Fiscalia ha anunciat que obrirà diligències d'investigació per veure si s'ha comès un possible delicte mediambiental, una qüestió que des de l'empresa desconeixen, diuen que no han rebut cap notificació judicial.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?