Sociedad
CULTURA

'Les eines per estudiar Shakespeare també es poden aplicar a les cançons'

El professor de la URV John Style analitza amb metodologia científica què volen transmetre els artistes al composar una peça.

Entrevista al professor John Style

Entrevista al professor John Style

16:11

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000092613/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

Les cançons sovint parlen de situacions quotidianes, de valors universals, de relacions i de sentiments. La percepció subjectiva de la ment fa que ens hi sentim identificats, i molts cops no les analitzem de manera objectiva sinó sota un prisma particular.

Fira de música. / ACN

El professor de llengua anglesa de la URV John Style ofereix aquest dimarts una conferència a Tarragona titulada “La ciència de la música pop” en la que desgranarà la metodologia d’interpretació. Als micròfons de l’Hora Camp de Tarragona ha assegurat que “les eines científiques per estudiar una obra de Shakespeare també han de servir per les cançons populars”.

John Style als estudis de la SER. / Eva Hidalgo

Style també ha explicat a la SER la diferència entre les lletres líriques i la poesia pel que fa al llenguatge i el pes determinant que tenen les actuacions i la veu dels artistes: “un mateix tema ens arriba molt diferent depenent de qui el canti”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00