Sociedad
SUCCESSOS

El jutge del Vendrell decreta llibertat provisional per Alejandro Cao de Benós

L'ambaixador no oficial de Corea del Nord a l'estat espanyol ha de comparèixer periòdicament davant el jutjat d'instrucció número 3 de Totana a Múrcia.

Alejandro Cao de Benós a la seu de KFA a TarragonaEFE

Tarragona

L'individu ha de comparèixer periòdicament davant el jutjat d'instrucció número 3 de Totana a Múrcia que lidera una operació contra el tràfic d'armes prohibides. L'acusat aquest matí ha passat a disposició judicial al Vendrell i s'ha acollit al seu dret a no declarar.

Cao de Benós té condició d'investigat, el que abans es coneixia com a imputat, en relació amb un suposat delicte de possessió il·lícita d'armes.

Alejandro Cao de Benós, nascut a Tarragona, diu que fa tasques de representació per Corea del Nord; es presenta com el delegat del Govern de la República Popular Democràtica de Corea i com l'únic estranger que treballa pel règim del país.

Aquest individu, que alguns han qualificat de farsant, ha estat detingut en el marc d'una operació a nivell estatal contra el tràfic d'armes prohibides.

L'epicentre de la xarxa es situaria a Murcia, el lloc on resideix el presumpte cap de la xarxa dedicada a la recuperació d'armes que ja havien estat desactivades per revendre-les al mercat negre. Es tractaria de col·leccionistes d'armes i no una operació de tràfic d'armes a nivell internacional. Cao de Benós hauria comprat a aquest individu vàries armes. Segons ha avançat El Mundo, Cao de Benós tenia una pistola detonadora trucada per utilitzar-la com a munició real i a casa seva i diverses armes més.

Content not defined

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00