Jueves, 26 de Noviembre de 2020

Otras localidades

Nàstic de Tarragona

En marxa la grada d’animació del Nàstic

El club destinarà 650 cadires per a la nova grada que s’ubicarà al gol Nord i que valdrà 60€.

Aficionats del Nàstic durant el darrer partit contra Osasuna.

Aficionats del Nàstic durant el darrer partit contra Osasuna. / La Liga

El Nàstic de Tarragona ha presentat aquest migdia els preus dels abonaments per a la propera temporada. Lluis Fàbregas, director general del club, i Jordi Ruiz, responsable de l’àrea social, han explicat als mitjans de comunicació tots els detalls de la nova campanya d’abonaments, on en destaca la implantació de la grada d’animació que impulsa La Liga, i que s’ubicarà al Gol Nord (gol de muntanya). L’abonament per aquesta zona tindrà un preu de 60€, serà personal i intransferible i l’accés a l’estadi serà mitjançant empremta dactilar. Es destinaran 650 cadires en aquesta zona on només hi podran accedir joves d’entre 15 i 30 anys. Per seguretat, es crearà un nou accés destinat únicament a aquest grup. Tots aquells socis que es vegin afectats per la creació d’aquesta grada tindran dos opcions: poden optar per seguir al gol nord però canviar-se de seient, o bé reubicar-se al Gol Sud o a Preferent.

D’altra banda, en quan als abonaments generals, el club ha volgut premiar la fidelitat dels socis. Així doncs, tots aquells que renovin el seu abonament tindran preus especials: 300€ a tribuna, 200€ a preferent i 150€ als gols. Mentre que les noves altes costaran 450€ a tribuna, 250€ a preferent i 200€ als gols.

La plaça d’aparcament privat valdrà 200€ per al cotxe i 75€ per a la moto.

En aquest sentit, el club vol potenciar les noves altes en les zones de preferent i té l’objectiu d’arribar al mes de setembre amb 7.000 socis.

Cal destacar que fins ara els menors de 12 anys podien entrar gratuïtament a l’estadi. A partir d’aquesta temporada només els menors de 0 a 8 anys tindran accés gratuït a l’estadi sense dret a ocupar seient.

També hi haurà descomptes especials per a fills i nets de socis i aficionats que estiguin aturats amb un període superior a tres mesos.

La campanya es posarà en marxa a partir del proper 4 de juliol.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?