Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 30 de Marzo de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | Minuto a minuto CORONAVIRUS | Minuto a minuto Italia suma 812 muertos en 24 horas, pero registra el dato más bajo de nuevos contagios en dos semanas
SOCIETAT

Josep Baiges: “l’optimisme és clau per vèncer el càncer”

El periodista reusenc ha tret un llibre amb una trentena de relats que parlen de l’actitud davant de la malaltia.

Baiges als estudis de Ràdio Reus.

Baiges als estudis de Ràdio Reus. / Joan Quero

Coratge, força, valor, optimisme... Josep Baiges vol transmetre a través del seu llibre “Creu-me, és possible” una actitud vital davant del càncer. Per plantar-li cara a la malaltia cal mirar-la directament als ulls, i Baiges vol donar un missatge en to positiu a tots els que, igual que ell, lluiten per vèncer-la.

“Quan dius que tens càncer, la gent gairebé et dóna el seu condol”. Quan va ser diagnosticat es va trobar amb una actitud molt pessimista per part del seu entorn, una balança que va compensar amb el suport del servei d’oncologia de l’Hospital Sant Joan. Creu que la societat ha de fer un canvi de mentalitat.

Col·laboracions de renom

Més de 30 periodistes com ara Enric Tricaz, Marta Magrinyà o Jordi Évole han escrit els seus relats amb aquest objectiu de donar una alenada d’aire fresc. Hi ha participat moltes persones que han estat o estan vinculades amb Ràdio Reus i també actuals professionals de la Cadena SER com Jordi Cartañá o Marc Càmara.

El llibre es presentarà pels volts de Misericòrdia amb un acte que serà “una gran festa”.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?