Sociedad

“El Parlament no pot fer fora a De Alfonso amb una prova il·lícita”

Demà el Parlament votarà la destitució del director de l’Oficina Antifrau, però avui fonts d’aquesta oficina han advertit a través de SER Catalunya que el Parlament pot incórrer en una conducta gravíssima prenent una decisió a partir d'unes gravacions que legalment són una prova il·lícita.

Quique García EFE

Barcelona

Demà, després de la sessió de control del Parlament, cada partit disposarà de set minuts per posicionar-se sobre les converses gravades on Daniel de Alfonso i Jorge Fernández Diaz conspiren contra els partits i polítics independentistes. Després es farà la votació que decidirà si el destitueixen.

Avui, fonts de l'oficina Antifrau han explicat a SER Catalunya que el Parlament podria incórrer en una conducta gravíssima prenent una decisió sobre unes gravacions que són una “prova il·lícita nul·la de ple dret”.

Les mateixes fonts asseguren que no existeix causa per cessar el director d'Antifrau perquè la pèrdua de confiança “no és un motiu previst a la Llei”, com tampoc ho seria la negligència greu i notòria de les reunions entre De Alfonso i Fernández Diaz que al·leguen els partits per fer-lo fora, perquè les reunions “són amb tots els partits i estan acceptades per la Llei de l'Oficina Antifrau”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00