Sociedad
SOCIETAT

Lliurats els premis del concurs “Com ha canviat el conte” de Bureau Vallee

Iria López, Paula Moreno i Elna Pellicé ja han recollit els seus guardons, tant per elles com per les respectives escoles.

Moment del lliurament de premis a la botiga Bureau Vallee. / Cedida

Tarragona

Cervantes i Shakespeare i el famós “ser o no ser” eren alguns dels ítems del segon concurs de contes organitzat per la Cadena SER i patrocinat per Bureau Vallee.

Entrevista 'Com ha canviat el conte'

08:38

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000093384/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Iria López, de l’escola Pax de Tarragona, ha guanyat el primer premi amb una redacció titulada “Una trobada del passat”, ambientada a un congrés internacional d’escriptors en el que es debat sobre els arguments de Hamlet i el Quixot.

Paula Moreno, alumna del Sagrat Cor de Tarragona, ha quedat en segon lloc amb la composició “Vull somiar”, que parla dels sentiments i el món interior d’una nena que pateix leucèmia. Moreno l’any passat va guanyar el principal guardó del mateix certamen.

El tercer lloc ha estat per Elna Pellicé de la Salle de Reus amb la història “La por” i amb uns simpàtics insectes com a protagonistes.

Les guanyadores i la tutora d'una d'elles als estudis de SER Tarragona. / Míriam Lorca

Totes tres han passat pels micròfons de l’Hora Camp de Tarragona per llegir un fragment de les seves redaccions i explicar com les van escriure. Les ha acompanyat Mercè Jordan, mestra del centre Pax, que ha explicat que cada quinze dies els alumnes del darrer curs de primària elaboren un text.

Aquest dimecres han recollit els premis a la botiga de Bureau Vallee de les Gavarres: el primer és un Ipad, el segon una tablet i el tercer un lot de material. A més, les escoles respectives també han rebut un xec per bescanviar per productes de la cadena.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00