Sociedad

Els conductors beguts representen la meitat dels delictes a la carretera

Els Mossos alerten que en molts casos són conductors que també han perdut tots els punts del carnet

ACN (Arxiu)

Girona

La meitat dels delictes que es cometen a les carreteres de Girona són de conductors que van beguts i en moltes ocasions també han perdut tots els punts del carnet. Aquest estiu els Mossos d'Esquadra centraran els controls en zones d'oci nocturn de la Costa Brava.

El cap de trànsit dels Mossos a Girona, Pedro Castrejon, alerta que l'estiu és el moment on més conductors enxampen beguts o drogats. De fet, és de llarg la infracció més habitual i és que, ara mateix, un de cada dos delictes que cometen els conductors gironins és per anar beguts.

Per això els Mossos faran més controls a les zones de festa de la costa, per intentar rebaixar els més de 2.800 positius de l'any passat.

Castrejon deixa clar que no només vigilaran la nit i diu que els preocupa els conductors que enxampen a plena llum del dia:

Pedro Castrejon - Cap dels Mossos de Trànsit a Girona

00:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000118430/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Molt lluny de les alcoholèmies hi ha els conductors que circulen sense carnet, i els que han perdut tots els punts. Castrejon explica que molts dels que enxampen sense punts en el carnet també van borratxos i, per tant, acumulen dos delictes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00