Sociedad
TARRAGONA

Gran mostra d'unitat amb el nou projecte del Centre Recreatiu Turístic

200 polítics d'una quarantena d'institucions locals han posat per la foto per demostrar l'entesa i el suport de la demarcació al pla director urbanístic del macrocomplex.

Alcaldes i presidents dels consells comarcals de la demarcació han mostrat el seu suport al CRT. / Joan Quero

Tarragona

Alcaldes, presidents dels consells comarcals i altres personalitats polítiques del territori han mostrat la seva unitat i compromís amb el projecte del Centre Recreatiu i Turístic que es construirà entre els termes municipals de Vila-seca i Salou amb la firma d'un manifest conjunt defensant l'aprovació inicial del pla director urbanísitic del complex.

En l'acte realitzat a la sala de plens del palau de la diputació s'hi han vist alcaldes de diferents partits polítics i aquest fet és el que ha volgut destacar Josep Poblet, president de la diputació de Tarragona "avui la imatge que oferim és d'unitat de criteri i d'acció". Poblet també ha volgut destacar la presència d'agents empresarials i comercials del territori per donar recolzament als projecte.

Els alcaldes han volgut remaracar que és un projecte necesari per la demarcació ja donarà projecció mundial a la regió i crearà llocs de treball. "El territori sempre ha tingut molt clar quines són les seves necessitats" ha afirmat rotundament l'alcalde de Salou, Pere Granados, davant les discrepàncies d'altres partits contraris al macromcomplex turístic. Al diàleg entre grups polítics també s'hi ha volgut referir Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, que valora postivament que la renovació del projecte ha fet que les distàncies amb els partits escèptics s'hagin escurçat.

Els dos únics alcaldes que han faltat a la cita han estat Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla, que tal i com segueix la línia del seu partit, ja va anunciar als micròfons de la Ser que no aniria a l'acte. La sorpresa ha estat l'alcalde de Montblanc, Josep Andreu, que tot i que el seu partit pertany a ERC, un dels principals avaladors del nou projecte, no ha comparegut.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00