Sociedad

Coworkation, treballar des del paradís

Un nou moviment trasllada espais de coworking a llocs com Bali, Croacia o Costa Rica. Combinar treball i vacances, tot per augmentar la productivitat. La primera prova s'ha fet en un antic monestir amb vistes d'infart al Montseny i les Guilleries

Mar Vila CADENA SER

Barcelona

Un nou moviment impulsat per un australià establert a Barcelona trasllada espais de coworking a llocs com Bali, Croàcia o Costa Rica. Es tracta de Coworkation, una combinació entre treballar i estar de vacances, tot per substituir les hores a l'oficina per llocs inspiradors que facin augmentar la productivitat.

La primera prova pilot de Coworkation s'ha fet en un antic monestir franciscà amb vistes d'infart al Montseny i les Guilleries.

Hem compartit espai durant un dia amb emprenedors i professionals que han compartit espai d'inspiració, contactes, i fins i tot futurs projectes. En definitiva, han volgut experimentar la llibertat de treballar des de qualsevol lloc del món.

Coworkation, treballar des del paradís

03:12

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001112058/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00