Jueves, 06 de Octubre de 2022

Otras localidades

Manel Bustos, investigat en una nova peça de corrupció

Els exalcaldes de Sabadell Manel Bustos i Joan Carles Sánchez estan acusats d’haver rebut cobraments il·lícits

L'exacalde de Sabadell Manuel Bustos arribant als jutjats de Terrassa per declarar per una peça del cas Mercuri.

L'exacalde de Sabadell Manuel Bustos arribant als jutjats de Terrassa per declarar per una peça del cas Mercuri. / Pol Solà (ACN)

La jutgessa que porta el cas Mercuri, una trama de corrupció amb epicentre a l’Ajuntament de Sabadell, ha obert una nova peça, la número 34.

En aquest cas s’investiguen presumptes cobraments que haurien rebut els càrrecs municipals que assistien a les reunions del Consell d’Administració de la Companyia d’Aigües de Sabadell. Com a investigats hi ha l’exalcalde Manel Bustos, que va ser condemnat per tràfic d’influències, i també el seu germà Francesc Bustos, exregidor de l’Ajuntament, entre d’altres. Per primera vegada, també s’investiga a Joan Carles Sánchez, que va ser tinent d'alcalde de Bustos i després el seu successor a l'alcaldia el 2013. Fins ara, mai abans havia estat investigat pel cas Mercuri. La jutgessa creu que podrien haver cobrat dietes irregulars des de 4.000 a 10.000 euros.

D’alta banda, la jutgessa ha arxivat una altra peça del cas, la número 27. Investigava presumptes cobraments il·lícits per part del President d’una empresa filial de la Companyia d’Aigües de Sabadell. Segons l’Agrupació Entesa per Sabadell, arran de la investigació d’aquesta peça, ja arxivada, s’ha pogut obrir l’última.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?