Sociedad

Ni una burilla més per la finestra

Els bombers alerten que cada cop hi ha més gent que tira burilles per la finestra del cotxe. Recorden de la facilitat que tenen per encendre's i demanen més consciència. Ahir els mossos van detenir un home acusat de ser el responsable d'un incendi forestal que va cremar uns 500 metres quadrats de canyes a Garriguella.

Girona

El detingut és un home de 56 anys que ell mateix va reconèixer a la policia que va tirar una burilla en un canyissar al costat de la Nacional 260, després d'esmorzar. Això va provocar un foc de 500 metres quatrats que, afortunadament, els bombers van poder aturar amb rapidesa.

El cap de bombers a Girona, Enric Cano, alerta que cada cop es troben amb més avisos de conductors que tiren burilles per la finestra i recorda el perill que això suposa.

Enric Cano, cap dels bombers a Girona

00:20

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000119724/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Cano diu que aquests focs solen començar al costat de carretera i avancen molt ràpid perquè cremen rostolls i camps, cosa que dificulta la feina dels bombers i més en èpoques tant seques com l'actual.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00