Jueves, 06 de Octubre de 2022

Otras localidades

El nou director d’antifrau confia en els seus treballadors

El nou director de l'Oficina Antifrau, Miguel Ángel Gimeno, assegura que, a priori, té confiança en tots els seus treballadors

Miguel Ángel Gimeno, nou director de l'Oficina Antifrau, en la compareixença davant la Comissió d'Afers Institucionals del Parlament el 27 de juliol.

Miguel Ángel Gimeno, nou director de l'Oficina Antifrau, en la compareixença davant la Comissió d'Afers Institucionals del Parlament el 27 de juliol. / Balsera G. (ACN)

Miguel Ángel Gimeno, expresident del Tribunal de Justícia de Catalunya, va ser nomenat pel Parlament de Catalunya a finals de juliol després que el seu predecessor, Daniel De Alfonso, fos destituït en fer-se públiques unes converses on, presumptament, conspirava amb el Ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, per perjudicar a polítics independentistes catalans.

Respecte aquest escàndol Gimeno diu que treballarà per netejar la imatge de l'Oficina i que, a priori, confia amb els treballadors de l'Oficina, tot i que entén que l'escàndol que esquitxa el seu predecessor, Daniel De Alfonso, generi sospites sobre la feina que fan.

Gimeno ha explicat a la SER que prendrà possessió del seu nou càrrec el proper 6 de setembre. S'espera que, després, nomeni oficialment els seus càrrecs de confiança.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?