Domingo, 20 de Junio de 2021

Otras localidades

FERRAN ABAT

"La pubàlgia exposa a patir lesions musculars"

Parlem amb Ferran Abat, traumatòleg esportiu, director de la clínica ReSport clínic, sobre com tractar la pubàlgia. "Jo sóc partidari de que la cirugia ha de ser la última de les accions, hi ha tractaments com l'EPI que regenera el tendó", assegura.

El director de la clínica ReSport clínic, Ferran Abat, traumatòleg esportiu especialitzat en recuperacions de pubàlgia, ha explicat a La Graderia les solucions que té aquesta lesió. "Quan un jugador pateix del pubis queda més exposat a patir lesions musculars", ha afirmat. "La pubalgia és una lesió dels tendons adductors, que s'enganxen a l'ós del pubis. Jo sóc partidari de que la cirugia ha de ser la última de les accions, hi ha tractaments com l'EPI que regenera el tendó", ha assegurat.

"Si Messi fa un tractament correcte no ha de parar. En un mes i mig, dos messos ha de jugar al 100% sense parar del tot", ha considerat Abat. "Això sí, s'ha de baixar la càrrega de treball i dir-li quin partit pot jugar o no en funció de la importància del partit", ha afegit.

 

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?