Viernes, 21 de Enero de 2022

Otras localidades

SOLIDARITAT

El camí dels infants

Per quart any Roger Solà demostra que és un jove insòlit en moure cel i terra per ajudar als qui ho passen més malament amb una nova edició del Camí per la Solidaritat de Cambrils.

El camí dels infants

 

"Aquest any volem ajudar als nens amb risc d'exclusió de Cambrils " Roger Solá creador i organitzador per quart any de “El Camí Solidari de Cambrils”. Una cursa que el roger va crear quan tenia 17 anys i després d’empassar-se unes quantes notícies del diari que no li van agradar gens. Cada any una causa diferent però amb denominador comú: ajudar els qui més ho necessiten.

Síndrome BBM

El camí dels infants

“A Cambrils s’ha detectat a Cambrils el primer focus de la síndrome MMB” ens explica el Juan Carlos Navarro, responsable de la campanya. I quan li preguntem que ens ho detalli millor ens trobem que les sigles responen a “manca de material escolar, medicaments i berenar”.

Juan Carlos explica que han comptat amb la complicitat de l’Hospital Lleuger de Cambrils per si es podien inventar aquesta síndrome i a partir d’aquí omplir de cartells el municipi . Les trucades al Hospital Lleuger van arribar aviat preguntant què era quella síndrome i “els professionals sanitaris explicaven a la gent que es tractava d’una campanya solidària”.

Participació creixent

Dels 250 participants del primer any s’espera arribar als mil tot sumant els corredors i els caminants perquè també hi ha una caminada de 2 quilòmetres. Serà el dissabte 1 d’octubre a les 18hs al Port. Els qui no han faltat són les empreses col·laboradores que ja han aportat un total de “8.150 euros», explica Solà.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?