Sociedad | Actualidad

Rajoy prepara el recurs contra el referèndum. El govern català diu que no accepta amenaces

L'advocacia de l'Estat ja prepara el recurs per aturar el referèndum anunciat per l'any vinent. Neus Munté adverteix que "no accepten amenaces"

undefined

Barcelona

És el primer pas per tenir advertits els polítics i autoritats catalanes que promouen la organització del referèndum abans de portar-los als tribunals per desobediència, tal com ha passat amb Artur Mas i 3 dels seus consellers per organitzar la consulta del 9 de novembre d'ara fa 2 anys.

La Vicepresidenta espanyola, Soraya Sáenz de Santamaria ha posat com exemple les decisions judicials que ahir es van prendre contra Forcadell i contra Homs per demostrar que l'Estat es implacable amb les passes que ha pres l’independentisme i per avisar, que ho serà en el futur.

De la seva banda, la portaveu del govern català, Neus Munté, ha replicat que el Govern no accepta amenaces: "Nosaltres el que respectem són els mandats democràtics del Parlament"

Munté ha vist "certa amenaça" en les paraules de la vicepresidenta per l'advertència que l'Estat de dret actuarà, raó per la qual ha avisat que la Generalitat no accepta amenaces i respecta el mandat democràtic del Parlament.

"El que no acceptem de cap manera són amenaces ni ens fan por cap dels artefactes ni estratègies de l'Estat per posar límit a la sobirania",

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00