Sociedad

L’acusat d’abusar de la seva filla de 12 anys diu que “només li feia pessigolles”

La nena relata, durant el judici, els tocaments que li va practicar el seu pare, fins a tres ocasions en un sol dia, a l’agost de 2012 a Vielha. La Fiscalia demana per a ell 11 anys de presó.

Imatge general de la sala de l'Audiència de Lleida durant el judici a l'acusat d'abusar la seva filla a Vielha. ACN

Lleida

El pare, que aleshores tenia 37 anys, ha negat davant l'Audiència de Lleida haver-li fet cap tocament a la seva filla, a l'agost de 2014, al domicili familiar a Vielha, ni aprofitant que estaven sols a casa, ni després al sofà sota una manta ni, a la nit, al llit de la nena mentre estava dormint. Diu que només estaven jugant, que no més li feia “pessigolles” i que la nena “ho va mal interpretar”, influenciada per la seva mare.

Però, la fiscal l'acusa d'abusar de la seva filla en fins a tres ocasions en un sol dia, amb ànim “libidinós”, perquè només feia deu dies que li havia arribat la primera regla. A més, es van trobar restes de semen de l'acusat al pantaló del pijama i les calces de la menor. Sobre això, ell diu que aquell mateix dia havia mantingut relacions sexuals amb la mare a l'habitació de la menor, cosa que al judici ha negat rotundament la mare.

La menor, que ara té 14 anys, ha relatat durant el judici els tocaments que li va practicar el seu pare, diu que no eren pessigolles i que ella no ha mal interpretat res. La nena ha declarat que aquella nit no va poder dormir i que l'endemà al matí li va explicar a la seva mare. La pediatra que la va atendre i, que fa anys que la coneix, assegura que ella no s'ha pogut inventar una història com aquesta i dóna total credibilitat a la seva versió. El judici es reprendrà el proper 24 d’octubre amb la declaració dels psicòlegs.

La fiscalia demana 11 anys de presó per l'acusat, per un delicte d'abús sexual a menors de 13 anys amb accés carnal, 10 anys de no apropament a la víctima i 30.000 euros d'indemnització.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00