Actualidad
DANSA

COS amb dansa

El COS 2016 de Reus reincorpora la dansa de la mà de joves vinculades al municipi que ens han preparat una programació amb ballarins de dins i fora del territori que triomfen on van.

COS AMB DANSA

COS AMB DANSA

Carlota Moragas:'Creiem que és important reconèixer els artistes locals'.

11:45

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000096246/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

Creiem que és important reconèixer els artistes locals". Carlota Moragas Periodista cultural que ens ha acostat a la filosofia de com El Festival de Moviment i Teatre Gestual de Reus COS 2016 reincorpora la dansa. “La dansa al Cos s’havia perdut fa 2 anys” i ara fa un temps Anna Borràs, Ariadna Llussà i Marta Arjona van decidir proposar al consistori recuperar la dansa amb un festival. Lluny de donar lloc a un nou tipus de certamen es va pensar en que valia la pena recuperar aquesta disciplina artística pel COS.

Reus i el Camp de Tarragona és un territori prolífic en ballarins i en aquesta edició se’ls vol reivindicar i donar a conèixer. És el cas de les ballarines ja esmentades Anna borràs, multi premiada a nivell internacional en dansa contemporània i Ariadna Llussà amb la que faran un Workshop.

COS AMB DANSA

Arantxa Sagardoy i Alfredo Bravo, de la “Companyia Plan B” de Tarragona presentaran al Bartrina “Sibil.la”/ Bachiana amb una aproximació de dansa neoclàssica. També tenim “Huntresses”, de Nicolas Ricchini Company o l'”Alfred” de Pol Jiménez.

Un devessall de propostes pel carrer i també per als escenaris durant aquest festival que es faran del 20 al 23 d’octubre i que afegeix nous escenaris. A banda dels ja habitual com el Teatre Bartrina, Fortuny, Bravium, Orfeó i Santa Llúcia, la programació es podrà veure també a espais urbans com la plaça de Prim, la plaça del Doctor Sabaté o el jardí de la Casa Rull.

Més informació: http://cosreus.cat/

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00