Viernes, 14 de Agosto de 2020

Otras localidades

Culpable d’assassinat

El jurat popular considera provat que Pastor José Romero va disparar dos trets per l’esquena a la seva dona, al barri de la Mariola de Lleida, al març de 2015.

L'acusat del crim de la Mariola demana perdó de genolls a la família de la víctima, al final del judici. Imatge del 18 d'octubre de 2016.

L'acusat del crim de la Mariola demana perdó de genolls a la família de la víctima, al final del judici. Imatge del 18 d'octubre de 2016. / ACN

“Per unanimitat trobem a l’acusat José Pastor Romero Rodríguez culpable d’haver donat mort a Mònica Pérez Garcia i en condicions, que l’impedien defensar-se, i culpable de posseir una arma de foc, sense tenir autorització” ha manifestat el portaveu del jurat popular en la lectura del veredicte a l’Audiència de Lleida.

PORTAVEU JURAT POPULAR: 'trobem l'acusat Pastor José Romero culpable' d'assassinat RÀDIO LLEIDA

Els 11 membres del jurat han considerat provat que l’acusat, de 32 anys, va disparar dos trets per l’esquena a la seva parella, de 24 anys i amb qui tenia dos fills petits, d’un i dos anys. El jurat popular ha explicat que han tingut en compte la confessió de l'acusat, la declaració de la mare de la víctima, les proves de balística i els resultats de l'autòpsia. El jurat també considera “procedent no demanar l’indult”.

El judici ha quedat vist per sentència. Fiscalia, acusació particular i defensa han pactat una pena de 17 anys de presó: 16 pel delicte d'assassinat amb agreujant de parentesc i atenuant de drogoaddicció i un any més per la tinença il·lícita d'armes. A més, s’ha acordat la privació de la pàtria potestat dels dos fills i 220.000 euros d’indemnització pels pares i fills de la víctima.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?