Sábado, 27 de Noviembre de 2021

Otras localidades

Espècies Protegides, actors per un dia

L'equip del programa va ser jurat a 'Testimoni de càrrec', l'obra que es pot veure al Teatre del Raval fins el 27 de Novembre. Ens acompanyen també al Parc Natural del carrer Casp el grup Gertrudis

Espècies Protegides, actors per un dia

Pau Duran

Una anciana carregada de diners. Una herència. Un assassinat. Un advocat criminalista. I un tribunal de justícia. És un clàssic d’Agatha Christie, i es titula “Testimoni de càrrec”. És una obra de teatre amb 13 personatges on hi participen 11 actors. Més els espectadors que, per un dia, deixen les butaques i s’asseuen en una cadira a l’escenari per fer un petit paper a l’obra. Entre ells, nosaltres. Ho comentem amb els actors de l'obra Montse Miralles i Pepe Martínez.

Gertrudis és un d’aquells grups que anomenen de mestissatge. Ells, però, van ser dels primers en barrejar estils, amb la rumba catalana com a protagonista. Ara acaben de publicar el seu setè disc, que inclou catorze cançons molt festives, però també amb lletres compromeses. Després de cinc anys sense gravar un disc, el d'ara apunta molt alt: L’han titulat: 'Ara volo alt'.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?